0

Levertijd

Snelle levering
Binnen een paar werkdagen heeft u uw bestelling in huis.

Nalevering
Mocht een of enkele producten van uw bestelling onverhoopt niet op voorraad zijn zullen we deze producten zo spoedig mogelijk nasturen.  De bijkomende extra verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Het nasturen kost U dus niets extra !  

Vertraging?
Wij verzenden uw bestelling via TNT Post.

Het kan voorkomen dat door omstandigheden uw bestelling langer onderweg is dan 24 uur. Staat uw bestelling op 'verzonden' in uw account, maar heeft u het bestelling nog niet ontvangen? Dan vragen wij u een paar werkdagen te wachten. Heeft u uw bestelling na 3 werkdagen nog niet in huis, stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0655182403

Vermeld daarbij altijd het bestelnummer, zodat we u zo goed mogelijk goed van dienst kunnen zijn.

Verzendkosten

Voor het versturen van de pakketten via TNT Post in Nederland vragen wij een bijdrage in de kosten. Deze bedragen € 7,50 per bestelling.

Retourneren

Retourneren van producten
Als klant heeft u het recht om gedurende 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van redenen de handelsovereenkomst te ontbinden. De producten dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te worden teruggezonden, U dient het pakket voldoende te frankeren. 

Geeft u daarbij a.u.b. aan op welke wijze D & S Kolham het aankoopbedrag aan u terug kan betalen. Vermeld hierbij alstublieft ook uw bestelnummer. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen wij beoordelen of de producten in goede staat zijn teruggezonden. Als dat het geval is, wordt het aankoopbedrag van de producten zo spoedig mogelijk terugbetaald.